Dragør
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 29. februar 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 29. februar 2020

DR1

01:10  

Tynd is (1:8)
Tynd is (1:8) Et forskningsfartøj angribes ud for Grønlands kyst. Det sker, netop som Arktisk Råd forsøger at blive enige om en aftale, der forbyder olieboringer i Arktis. Bag aftalen står Sveriges udenrigsminister, Elsa, hvis politiske rådgiver Viktor befinder sig om bord på skibet. Angrebet får Elsas aftale til at vakle. Samtidig rejser Viktors kone, politikvinden Liv, til Grønland for at finde sin mand. Thrillerserien 'Tynd is' tager udgangspunkt i den aktuelle klimakrise og har både grønlandske og danske skuespillere på rollelisten.

01:55  

Deep State (7:8)
Deep State (7:8) Max er på sporet af en kynisk sammensværgelse. Det er farlig viden, og snart får han en ny morderisk fjende på nakken. Samtidig rejser Harry til Teheran, hvor han og Leyla graver nye oplysninger frem.

02:50  

Hamish Macbeth (17:20)
Hamish Macbeth (17:20) Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen.

03:35  

Hamish Macbeth (18:20)
Hamish Macbeth (18:20) Lochdubh er ved at lade op til den årlige dyst mod nabolandsbyen Dunbracken i den særlige skotske sportsgren shinty. Lochdubh sætter alt ind på at vinde, men både kærligheden, interne stridigheder og ufine tricks truer holdet.

04:25  

Bonderøven 2010 (18)
Bonderøven 2010 (18) De to grise er nu blevet så store, at de skal slagtes. Frank får besøg af en slagter, der har helt styr på, hvordan man parterer grisene, så de kan blive til skinker, flæskesteg og rullepølse. Kornet er tærsket, og den letteste måde at indsamle det på er ved hjælp af en støvsuger! Og så er det langt om længe lykkedes Frank at få ordnet kanen, så hele familien kan komme på kanetur i sneen. www.dr.dk/bonderoeven

04:55  

Kender du typen? 2016 (8)
Kender du typen? 2016 (8) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Vært: Mads Steffensen

05:40  

Lortemor (3:4)
Lortemor (3:4) Vi vil vores børn det bedste, og på de sociale medier kan vi spejle os i andre mødre, men hvad sker der med morrollen, når vi stræber efter at være perfekte? Kan vi nøjes med at være en "god nok" mor?

06:04  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:30  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Naturens egne skraldemænd, ådselsæderne, er ikke nødvendigvis populære dyr, selv om de gør rigtig meget gavn ved at rense naturen for døde dyr. Seriens tre værter vil forsøge at finde og undersøge tre af de allermest flittige arbejdere: Joakim Odelberg tager til Härjedalen i Sverige for at se jærven, Anders Lundin vil teste ravnens intelligens, og Magdalena Forsberg vil til Sydafrika for at lede efter den brune hyæne.

07:30  

Antikkrejlerne med kendisser (105)
Antikkrejlerne med kendisser (105) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:30  

Antikkrejlerne med kendisser (106)
Antikkrejlerne med kendisser (106) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:45  

Mordet ingen så (1:6): Mordet på byens bølle
Mordet ingen så (1:6): Mordet på byens bølle Hvem dræbte Ken Rex McElroy? I 1981 ændrede byen Skidmore, Missouri sig for altid. I årtier havde McElroy terroriseret det lille samfund. Men en dag fik byens borgere nok. De omringede hans pickup og skød ham ned på åben gade - og har siden været tavse. Gennem seks afsnit undersøger vi den uløste sag. Hvorfor dækker byen stadig over gerningspersonerne 40 år efter? Hvad skete der i virkeligheden? Og hvorfor fortsatte volden efter McElroys død?

01:30  

Mordet ingen så (2:6): Enkens forklaring
Mordet ingen så (2:6): Enkens forklaring Over 45 vidner så drabet på Ken Rex McElroy, men alle holder tæt. McElroys enke, Trena, kæmper sin mands sag for at få sat gerningspersonerne bag tremmer, mens de lokale efterforskere forsøger at opklare sagen. Fik McElroy som fortjent? Og hvilken pris betaler byen ved at tage loven i egen hånd?

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen Fastelavns Søndag, Folding v. Brørup i det sydlige Jylland. En regnbue, et urdyb og en lille blå markering danner forbindelse mellem Maja Lisa Engelhardts nye altertæppe og altertavlen med Jesus der stiller stormen på søen, udført af Sven Havsteen-Mikkelsen til Folding kirke. Menighedsrådsformand Rigmor Bruun fortæller om kirkens kunstværker. Sognepræst Anna S Jensen holder Fastelavnsgudstjeneste for børn og voksne, udklædte og i spejderuniform. Bjarne Hansen spiller til salmerne: Hil dig, Frelser og Forsoner, DDS 192, Se, vi går op til Jerusalem, DDS 172, Du, som gir os liv og gør os glade, DDS 369, Du, Herre Krist, DDS 52.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (8)
Den lille prinsesse (8) Den lille prinsesse vil ikke forlade slottet. Og hun vil slet ikke bo hos sin grandtante. Og hvordan kan hendes far og mor dog sådan finde på at sende hende væk.

05:20  

Inui (8)
Inui (8)

05:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

05:50  

Minisekterne (58)
Minisekterne (58) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Nat
Rita og Krokodille - Nat Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum Rita og en rum Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

06:05  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

06:15  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa og den har fået en flænge i vingen.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (39)
Gurli Gris II (39) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (40)
Gurli Gris II (40) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (13)
Rasmus Klump (13) Ækvators vogter

07:30  

Tigre og tatoveringer
Tigre og tatoveringer Den lille forældreløse Maj bor hos sin onkel Sonny, som er tatovør. Maj er altid sammen med Sonny, og elsker at være med når han 'tegner' på skrappe damer og hårde bananer. En dag kommer Maj til at tatoverere et ordentlig brød af en mand fuld af børnetegninger og af frygt for mandens vrede må Sonny og Maj flygte i al hast. Deres flugt på Sonnys knallert leder dem ud på et spændende eventyr i en magisk skov, hvor Maj får hjælp fra den øretæveindbydende alfedreng Allan og de møder en cirkus-mor, hendes dreng og deres kæmpestore tiger, Brutalis. Stemmer: Lars Bom, Anna Sander Bie, Theres Glahn, Bjarne Henriksen, Jesper Christensen, Lærke Winther og Nicolai Louis Vasquez Winther

08:10  

Ninjago: De afdødes dag
Ninjago: De afdødes dag Det er "De dødes dag", en af ninjaernes foretrukne helligdage. Men da et dunkelt plot truer hele Ninjago-verdenen, må Cole og ninja-teamet kæmpe mod en hær af deres ærkefjender og den mystiske Mester Yang.

08:55  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

 
DR1

09:30  

Taggart: Bebudet mord
Taggart: Bebudet mord Den studerende Ryan Petrie findes knivdræbt i en gyde. Senere samme dag findes pr-konsulenten Fiona Marshall myrdet på sit kontor. Drabsmetoden er den samme, men motivet er uklart. Er der en forbindelse mellem ofrene? Eller dræber morderen i flæng? Taggart-holdet forsøger at finde svarene, inden morderen slår til igen. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: James Henry.

10:40  

Inspector Morse: Sidst hun blev set
Inspector Morse: Sidst hun blev set En elev fra en eksklusiv pigekostskole har været forsvundet i et halvt år, da Morse og Lewis omsider får sagen overdraget. Morse er overbevist om, at den unge kvinde er død, mens Lewis er sikker på, at hun stadig er i live. En ting er makkerparret dog enige om - ikke alt på den fornemme skole er, som det synes at være. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Julia: Elizabeth Hurley. Instruktion: Edward Bennett.

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:55  

24 timer vi aldrig glemmer - Mordet på Makrellen
24 timer vi aldrig glemmer - Mordet på Makrellen Fredag 25. maj 1984 kl. 10:25 sætter 'Makrellen', der er præsident for rockerklubben Bullshit, sig ind i sit folkevognsrugbrød på Amager. Sekunder senere er han død, mejet ned af en maskeret drabsmand med et maskingevær. Mordet baner vej for rivalerne Hells Angels' totale herredømme over den danske rockerverden. I 24 timer vi aldrig glemmer, fortæller blandt andre politiet og journalist Barbara Gram om den dag, der bliver begyndelsen til enden i 1980ernes danske rockerkrig. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 20.12.09

11:45  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

09:20  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

09:27  

Hunden Ib - går langt
Hunden Ib - går langt

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

MGP 2019
MGP 2019 De 10 finalister står klar på scenen, når MGP 2019 bliver sendt direkte fra Boxen i Herning. Aftenens værter er Silja Okking og Joakim Ingversen, og de glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af overraskelser, når de 10 finalister fyrer den af til årets største musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2019! www.dr.dk/mgp

DR1

12:25  

Malene Schwartz - diva med format
Malene Schwartz - diva med format I 60 år har Malene været en af Danmarks mega-stars - men spørger man hende om, hvornår hun er gået af scenen med følelsen af at have ydet en perfekt indsats er svaret: Aldrig. Hun har ellers spillet alt fra komtesse Irene Gyvelstjerne i "Pigen og Greven", den vampede Corinna i "Frøken Nitouche" til den ængstelige Maude Varnæs i Matador. Få historien om Malene Schwartz' vej fra ung usikker filmdarling til teaterdirektør - fortalt af Malene selv, Lise Nørgaard, Ditte Hansen m.fl.

13:25  

The Walk
The Walk Vovehalsen Philippe Petit er ikke typen, der lider af højdeskræk. I 1974 har franskmanden ligefrem planer om at gå på line fra det ene af World Trade Centers to tårne til det andet - 110 etager over New Yorks gader. Det er en bedrift, der kræver minutiøs planlægning. Den er nemlig både ulovlig og dødsensfarlig. Medvirkende: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon m.fl. Instruktion: Robert Zemeckis.

DR2

12:45  

Danske drømme (8:10)
Danske drømme (8:10) 90'erne indvarsler en ny verdensorden, efter at kommunismen er brudt sammen i Europa. Dagbladet Land og Folk lukker, og den sidste røde fane rulles sammen, mens Blekingegadebandens kriminalitet oprulles i retten. Og som et monument over de grådige 80'ere krakker den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer og trækker mange med sig i faldet. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

13:45  

Anthonsen III - Den gale mand
Anthonsen III - Den gale mand Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang 1984

14:50  

Fiskerne (3:6)
Fiskerne (3:6) 3. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans-Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:35  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7)

13:00  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:20  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

13:40  

Tre venner (6)
Tre venner (6) Mors nye kæreste har fødselsdag, så de skal have gæster hjemme hos Anne. Anne pakker en død mus ind som gave, og tænker, at han vil være sej, hvis han kan lide den.

13:50  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Det bliver den dejligste fødselsdag, Cirkeline nogen sinde har haft! Både Sofus, Ingolf og Frederik er med. De smider med flødeskum, spiser lagkage, men da de kommer til at drikke sulfo, får de helt ondt i maven! Faktisk så ondt at de ikke kan være med til at rydde op bag- efter ....... Velkommen til den første Cirkeline-film i farver!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:20  

Storbyens små mirakler
Storbyens små mirakler Marisa Ventura er enlig mor til en knægt på ti og knokler som stuepige på et luksushotel i New York. En dag tjekker kærligheden ind, i form af den flotte, velhavende politiker Chris Marshall. Den eftertragtede ungkarl forelsker sig i Marisa, som han tror er gæst på hotellet. Følelsen er gensidig, men hvad sker der, når Chris opdager, at Marisa blot er en fattig stuepige? Marisa Ventura: Jennifer Lopez. Chris Marshall: Ralph Fiennes. Caroline Lane: Natasha Richardson. Instruktion: Wayne Wang.

17:00  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) I sæsonens første afsnit bliver deltagerne sejlet ud til deres habitat. Kim falder i det kolde vand under forsøget med at bygge en bro til at fiske fra. 21-årige Emma synes at tiden går langsomt og Miguel savner sin datter og vil tage hjem allerede på dag 2.

DR2

15:50  

Fiskerne (4:6)
Fiskerne (4:6) 4. del af TV-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

16:50  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

17:50  

Mississippi Burning
Mississippi Burning I en lille sydstatsby er tre borgerretsaktivister blevet dræbt, men det er ikke nemt for FBI-agenterne Anderson og Ward at trænge til bunds i sagen, som Ku Klux Klan er indblandet i - for de sorte tør ikke, de hvide vil ikke. Anderson: Gene Hackman. Ward: Willem Dafoe. Mrs. Pell: Frances McDormand. Instruktion: Alan Parker.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (6)
Gurli Gris V (6) Hr. Rævs butik

15:10  

Gurli Gris V (7)
Gurli Gris V (7) Skygger

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (37)
Ridderprinsessen Nella (37)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30) Vaffel indtil nu

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol III (4)
Paw Patrol III (4)

17:00  

Gepetto News II (2)
Gepetto News II (2) Jacob prøver at styre dagens udsendelse som bla. byder på: En uduelig opfinder fra Bornholm, en sprit ny krimi quiz - hvor en heldig seer kan vinde 900 kr. Og så har dukken Kisser fundet på et helt nyt boligprogram, som hedder drømmeværelset.

17:30  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

17:45  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Stillehavet - verdens vildeste hav (1:3)
Stillehavet - verdens vildeste hav (1:3) Stillehavet er Jordens største hav. Fyldt med mysterier, vi har svært ved at forklare. Fisk, der svømmer synkront og bygger rede. Hajer med utrolige navigationsevner. Arter, som er millioner af år gamle. Og uddøde arter, som genopstår. Dyk med ned i det blå dyb, når vi her forsøger at løse nogle af Stillehavets ubesvarede gåder.

20:00  

MGP 2020
MGP 2020 Endelig er det tid til MGP! De otte MGP-finalister og aftenens værter, Joakim Ingversen og Kristian Gintberg, er klar til at lave årets største fest direkte fra Royal Arena i København. Joakim Ingversen og Kristian Gintberg har forberedt et show sprængfyldt med sjov og overraskelser, som de glæder sig til at præsentere for publikum og resten af Danmark. Sangene i år har et tårnhøjt niveau og rammer både små og store. Så glæd jer til Danmarks fedeste musikfest for hele familien - MGP 2020!

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen " Hvad kan os komme til for nød".

20:00  

Miraklet
Miraklet Trekantsdrama om kærlighedens magt og troens galskab, om fortrængte længsler og dansens helende kraft. Engang var Johanna egnens bedste danser. Men det er 25 år siden, og i dag sidder hun lænket til en kørestol og lever et lidenskabsløst liv med sin mand, den stærkt troende præst Erik og deres søn, som hun elsker højere end alt andet. Hendes liv rystes imidlertid, da hun en dag står ansigt til ansigt med sin tidligere dansepartner Jakob, den eneste mand hun nogensinde har næret ægte kærlighed til. Følelserne blusser op igen, og med ét står Johanna overfor et umuligt valg: Hun må vælge mellem sin familie og den mand hun elsker. Medvirkende: Sonja Richter, Ulrich Thomsen, Peter Plauborg m.fl. Manuskript: Peter Birro og Simon Staho. Instruktion: Simon Staho. Fotograf: Sebastian Winterø. Scenograf: Fiona Daly. Musik: Mikkel Maltha. Produktion: Zentropa Entertainments i samarbejde med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (12)
F for får V (12)

18:15  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)

18:40  

Pyjamasheltene II (4)
Pyjamasheltene II (4)

18:53  

Leon
Leon

18:55  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:15  

MGP er i gang!! Hvem går videre til audition? (1:3)
MGP er i gang!! Hvem går videre til audition? (1:3) Årets største musikfest skydes i gang på MGP-workshop, når der skal findes 20 grupper til MGP-audition.På workshop spiller alle for hinanden og bliver hjulpet af professionelle musikere til at blive så dygtige som muligt. Grupperne har travlt og er nervøse, men der er masser af tid til grin og sjov uden for øvelokalerne.

19:30  

Her er de fire første MGP-finalister! (2:3)
Her er de fire første MGP-finalister! (2:3) Nu er det alvor! De fire første MGP-finalepladser skal findes, og alle grupperne er superdygtige, de er nemlig kommet hele vejen til MGP-audition. Bliver det sangen om klimaet, basketball eller den med den fede dans, der kommer videre? Dommerne er på overarbejde, og vil allerhelst sende alle op på MGP-scenen, men der er kun plads til otte i alt.

19:45  

Hvem får de sidste MGP-finalepladser? (3:3)
Hvem får de sidste MGP-finalepladser? (3:3) Nu er der kun fire finalepladser tilbage! De sidste grupper til MGP-audition skal vise, de kan stå på en stor scene, samtidig med at de skal både synge og danse. Alle grupperne er virkelig gode, så kampen er hård, når sange om superhelte, pommes frites og at være bange for at blive stor, dyster.

20:00  

MGP 2020
MGP 2020 Endelig er det tid til MGP! De otte MGP-finalister og aftenens værter, Joakim Ingversen og Kristian Gintberg, er klar til at lave årets største fest direkte fra Royal Arena i København. Joakim Ingversen og Kristian Gintberg har forberedt et show sprængfyldt med sjov og overraskelser, som de glæder sig til at præsentere for publikum og resten af Danmark. Sangene i år har et tårnhøjt niveau og rammer både små og store. Så glæd jer til Danmarks fedeste musikfest for hele familien - MGP 2020!

DR1

21:30  

Identity Thief
Identity Thief Den forsagte bogholder Sandy udsættes for et groft identitetstyveri. Superforbrugeren Diana stjæler hans mest personlige oplysninger, og snart begynder hun at smide om sig med Sandys penge. Sandy ser kun én udvej - han må opspore Diana, inden det lykkes hende at smadre hele hans liv. Sandy Patterson: Jason Bateman. Diana: Melissa McCarthy. Harold Cornish: Jon Favreau. Instruktion: Seth Gordon.

23:15  

Vera: Tirsdagsbarn
Vera: Tirsdagsbarn Liget af en ung mand findes smidt i en hule i en skov, hvor teenagere kommer for at feste. Sporene fører kriminalinspektør Vera Stanhope til et tivoli - og til et lokalt præstepar. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:30  

Prins Charles og Diana: Sandheden om deres bryllup
Prins Charles og Diana: Sandheden om deres bryllup I 1981 blev den 20-årige Lady Diana Spencer viet til prins Charles i St. Paul's Cathedral, London. Det var århundredets eventyrbryllup, og op mod 750 millioner mennesker så med verden over. Men alt var ikke så perfekt, som det så ud. Ved hjælp af arkivmateriale og interviews med folk, der kendte parret, afsløres sandheden om det kongelige bryllup.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Vinterbrødre
Filmperler: Vinterbrødre Det er vinter og koldt. Brødrene Emil og Johan arbejder i kalkbruddet. Vi følger deres rutiner, vaner og ritualer samt en voldelig splid, der udvikler sig mellem dem og en anden familie. En fortælling om mangel på kærlighed, med fokus på lillebroren Emil og hans behov for at blive elsket og begæret. Manuskript og instruktion: Hlynur Pálmasson. Foto: Maria von Hausswolff. Musik: Toke Brorson Odin. Produktion: Masterplan Pictures i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:45  

Mordene på White House Farm (3:3)
Mordene på White House Farm (3:3) Netop som alt ser sortest ud for Stan, har et nyt vidne meldt sig. Hendes udsagn giver svar på nogle af Stans spørgsmål - men skaber også nye komplikationer. Igen må både politiet og de pårørende spørge sig selv om, hvad der i virkeligheden skete den nat på White House Farm.

02:25  

Hamish Macbeth (19:20)
Hamish Macbeth (19:20) Millionæren McFarquar hjælper TV Johns bror Kenneth med at flygte fra et sydamerikansk fængsel. McFarquar vil have Kenneth til at hjælpe ham med at få fingre i den sagnomspundne skotske kroningssten, der skulle være skjult i nærheden af Lochdubh. Og snart sætter Kenneth kurs mod den lille by, ledsaget af den mystiske hypnotisør Ava Grimm.

03:15  

Hamish Macbeth (20:20)
Hamish Macbeth (20:20) TV Johns bror Kenneth og den mystiske hypnotisør Ava Grimm har stjålet den skotske kroningssten og bortført TV John. Nu begiver Hamish og Isobel sig ud på en livsfarlig vandretur over bjerge og gennem højmoser for at redde det højtskattede nationale klenodium - og TV John.

DR2

00:30  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen.

01:25  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, DRAGOER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0229042054